În sfârșit îl bagă cineva în seamă și pe Igor Dodon. Prezikul nostru a fost chemat la reuniunea celor mai cunoscute și mai mari țări din lume, G69, laolaltă cu SUA, Rusia, Germania, Turcia. Prima poză a prezikului nostru Dodon a fost publicată deja. Acesta stă înconjurat de cei mai importanți președinți din lume și ascultă sfaturile lor.

”Iaca, în sfârșit, eu nu sunt coadă de câine. Toți prezidenții din lume stau și mă ascultă, iar eu mă uit cu privirea în gol și zâmbesc acru, așa cum sunt obișnuit. Această fotografie arată că nu sunt un prezik obișnuit cum ar crede unii. Sunt un Gandon mejdunarodnâi. Le-am turnat jinișorul nostru Gura Căinarului, iar Merkel a început să fluture steagul Moldovei când le-am spus că am la Sadova la mine tucma 30 de mii de sirieni”, a declarat Igor Dodon cu obrăjorii plini de mândrie moldovenească.

Și Donald Trump a fost încântat să stea lângă Dodik. Acesta a ascultat cu mare atenție despre toate aventurile lui Dodon cu Putin. Cel mai mult i-a plăcut să afle despre cum a stat Dodon 2 zile și 2 nopți în antecameră la Putin. Ca să-l satisfacă pe Dodik, președintele Turciei i-a mai dat o puteovkă la mare în Turcia. Acesta i-a promis că turcii nu-l vor bate și nu-l vor mătrăși chiar dacă nu suportă porcii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-langa-presedinti-G20-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-langa-presedinti-G20-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit îl bagă cineva în seamă și pe Igor Dodon. Prezikul nostru a fost chemat la reuniunea celor mai cunoscute și mai mari țări din lume, G69, laolaltă cu SUA, Rusia, Germania, Turcia. Prima poză a prezikului nostru Dodon a fost publicată deja. Acesta stă înconjurat de cei...

Comentează