Incident neplăcut la ceremonia de reînscăunare a lui Putin. Țarul rus l-a invitat și pe cățelușul Dodon să asiste la eveniment, însă Dodon s-a comportat execrabil și a provocat o chestie gravă. În momentul în care Dodon l-a văzut pe Putin că intră cu pas apăsat în sală, a încercat să execute sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânul. Din păcate, însă, prezikul Moldovei l-a mușcat destul de urât pe președintele rus pe o bucă.

”Gaspadin Putin a început să urle în gura mare. Гандон, tu nu vezi ce ai făcut? Mi-ai mușcat buca preferată. Și nu a fost totul. Din păcate, tot în momentul salutului cordial dintre cei doi, Igor Dodon l-a mușcat din greșeală și de pen.is. Aceste lucruri nu se iartă atât de ușor. Vom introduce din nou limitări la importurile de vinuri din Moldova”, a declarat purtătorul de cuvinte al președintelui rus, Leonea Ibatisasati.

Igor Dodon și-a cerut deja scuze în genunchi în fața lui Putin. Prezikul moldovean susține că nu este suficient de priceput în activitatea dipupatică, dar promite să învețe. Igor Dodon a anunțat că când ajunge acasă va merge să se antreneze, adică să pupe bucile lui Vlad Plahotniuc ca să nu mai muște.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pudel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pudel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incident neplăcut la ceremonia de reînscăunare a lui Putin. Țarul rus l-a invitat și pe cățelușul Dodon să asiste la eveniment, însă Dodon s-a comportat execrabil și a provocat o chestie gravă. În momentul în care Dodon l-a văzut pe Putin că intră cu pas apăsat în sală, a...

Comentează