Incident neplăcut la ceremonia de reînscăunare a lui Putin. Țarul rus l-a invitat și pe cățelușul Dodon să asiste la eveniment, însă Dodon s-a comportat execrabil și a provocat o chestie gravă. În momentul în care Dodon l-a văzut pe Putin că intră cu pas apăsat în sală, a încercat să execute sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânul. Din păcate, însă, prezikul Moldovei l-a mușcat destul de urât pe președintele rus pe o bucă.

”Gaspadin Putin a început să urle în gura mare. Гандон, tu nu vezi ce ai făcut? Mi-ai mușcat buca preferată. Și nu a fost totul. Din păcate, tot în momentul salutului cordial dintre cei doi, Igor Dodon l-a mușcat din greșeală și de pen.is. Aceste lucruri nu se iartă atât de ușor. Vom introduce din nou limitări la importurile de vinuri din Moldova”, a declarat purtătorul de cuvinte al președintelui rus, Leonea Ibatisasati.

Igor Dodon și-a cerut deja scuze în genunchi în fața lui Putin. Prezikul moldovean susține că nu este suficient de priceput în activitatea dipupatică, dar promite să învețe. Igor Dodon a anunțat că când ajunge acasă va merge să se antreneze, adică să pupe bucile lui Vlad Plahotniuc ca să nu mai muște.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pudel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pudel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incident neplăcut la ceremonia de reînscăunare a lui Putin. Țarul rus l-a invitat și pe cățelușul Dodon să asiste la eveniment, însă Dodon s-a comportat execrabil și a provocat o chestie gravă. În momentul în care Dodon l-a văzut pe Putin că intră cu pas apăsat în sală, a...

Comentează