Chiar dacă se declară anti-român și anti-unionist, prezikul Dodon a fost văzut astăzi la Marea Adunare Centenară din PMAN. Prezikul s-a ferit cât a putut de mult, dar până la urmă a fost recunoscut de unioniști. Aceștia l-au prins și l-au aruncat într-un tomberon. Gestul l-a supărat pe prezikul Moldovei.

”Bleaha muha. Mama mea este ucitelniță de limbă română. Mi-am dat copiii la un liceu român. 69 la sută din deputații socialiști avem cetățenie română. Am toate argumentele că sunt și eu român, am cetățenie română. Naguia m-a aruncat în tomberon? M-am supărat”, a declarat printre lacrimi Igor Dodon.

Silvia Bradu susține că ideea i-a aparținut. Totuși, primara Chișinăului susține că Dodon este prieten lui Plaha, așa că a cerut ca lui Dodon să-i fie dat un tombleron, ci nu să fie aruncat în tomberon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Chiar dacă se declară anti-român și anti-unionist, prezikul Dodon a fost văzut astăzi la Marea Adunare Centenară din PMAN. Prezikul s-a ferit cât a putut de mult, dar până la urmă a fost recunoscut de unioniști. Aceștia l-au prins și l-au aruncat într-un tomberon. Gestul l-a supărat pe prezikul...

Comentează