O singură urgie nu vine de una singură. Nahrena i-a trebuit lui Igor Dodon să ceară ajutor de la partenerii săi străini? Doar ce a pronunțat cererea de ajutor, că partenerii săi străini l-au și trimis. În acest moment, spre țara noastră se îndreaptă 30 de mii de sirieni și 30 de mii de coreeni.

”Blea, pațani, zub daiu. Eu nu am știut că aiștea o să vină să ne ajute. Eu nu am vrut să mă umilesc și să spun că vreau ajutor de la România și Uniunea Europeană, singurii parteneri care ajută Moldova. Așa că am zis: partenerii externi să fie buni să ne ajute. De unde să știu că dalbaioșii iștea de coreeni și sirieni o să creadă că i-am chemat pe ei? Deși, dacă stau să mă gândesc bine, eu nu am alți parteneri străini”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Coreenii și sirienii susțin că Moldova are o relație foarte bună cu țările lor, așa că când au auzit apelul internațional al lui Dodon s-au gândit să trimită forțe de muncă, de ajutor. Cei 30 de mii de sirieni și cei 30 de mii de coreeni vor strânge crengile în locul moldovenilor care sunt leneși și vor să stea doar pe facebook. Ce-i drept, sirieniu și coreenii vor curăța de zăpadă mai întâi Sadova și după asta vor trece pe la Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-halat-Coreeni-zapada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-halat-Coreeni-zapada-copy-300x300.jpgadminSocial
O singură urgie nu vine de una singură. Nahrena i-a trebuit lui Igor Dodon să ceară ajutor de la partenerii săi străini? Doar ce a pronunțat cererea de ajutor, că partenerii săi străini l-au și trimis. În acest moment, spre țara noastră se îndreaptă 30 de mii de sirieni și...

Comentează