igor-dodon-preoti-copy

Igor Dodon ne va aduce la sapă de lemn. Nu ne este de ajuns armata de popi flămânzi și doritori de BMW-uri pe care îi hrănim că au ajuns grași ca niște porci. Prezerședintele Republicii Moldova a căzut la înțelegere cu Patriarhul Kiril ca țara noastră să primească 30 de mii de popi ruși.

Cu alte cuvinte, moldovenii se așteptau că o să le vină 30 de mii de emigranți sirieni și, de fapt, sunt 30 de mii de popi. Este o lovitură extrem de grea pentru sărmanii moldoveni. Este extrem de scump să întreții atâta popime care nu face nimic altceva decât să mănânce. Potrivit primelor declarații, fiecare familie de moldovean va lua în casa sa un mâncău de popă rus care bea de usucă.

Disperați, moldovenii au cerut până la urmă aducerea celor 30 de mii de migranți sirieni, care nu vor fura atât de mult. Sirienii fiind musulmani, cel puțin nu beau. În replică, Igor Dodon le-a cerut moldovenilor răbdare și să pregătească punga. Evident că toți cei 30 de mii de popi ruși vor primi și cetățenia Moldovei ca să poată depună actele pentru redobândirea cetățeniei românești ca să poată merge în vacanțe în Gayropa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Preoti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Preoti-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon ne va aduce la sapă de lemn. Nu ne este de ajuns armata de popi flămânzi și doritori de BMW-uri pe care îi hrănim că au ajuns grași ca niște porci. Prezerședintele Republicii Moldova a căzut la înțelegere cu Patriarhul Kiril ca țara noastră să primească 30...

Comentează