O veste tristă a parvenit la adresa redacției moldovesti.info. Igor Dodon a anunțat că s-a săturat și pleacă din Moldova. Deocamdată nu a anunțat unde se va duce, cert este că prezikul este extrem de dezamăgit de Moldova și a scris pe facebook despre intenția sa de a pleca. În Transnistria este deja doliu, iar cei 30 de mii de sirieni de la Sadova sunt orfani.

”M-am zakalibit de Moldova asta. Când m-am făcut prezik nu credeam că toată lumea mă urăște. Zilele trecute am intrat pe facebook să mai văd una și alta. Am ahrenit când am văzut câte glume sunt despre mine. Eu credeam că Plaha este cel mai urât politician moldovean. Akazâvaietsea eu îl ajung din urmă în curând. Blea, oamenii iștea chiar nu înțeleg că în campania electorală se spun minciuni? Ei chiar credeau că o să aduc miliardul înapoi, că o să-l bag la închisoare pe Plaha, că o să mă lupt cu el? Erau minciuni normale de politician”, a scris cu lacrimi în ochi Igari Gandon pe facebook.

Potrivit purtătorului de fățălău al lui Dodon, Vanea Șiobanu, Igor Dodon se gândește să emigreze în Coreea de Nord sau în Statul Islamic. Cei 30 de mii de sirieni sunt deja în lacrimi. Aceștia i-au cerut deja lui Plahotniuc să-i adopte pentru a nu rămâne orfani de tot. Plahotniuc a anunțat că îi va adopta pe sirieni și că a găsit deja un înlocuitor. Noul prezik al Moldovei va fi Evgeny Șevchuk. Explicația este simplă, exact ca și Dodon, Șevchuk a fost ales de transnistreni în funcția de președinte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Facebook-plec-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Facebook-plec-copy-300x300.jpgadminPolitic
O veste tristă a parvenit la adresa redacției moldovesti.info. Igor Dodon a anunțat că s-a săturat și pleacă din Moldova. Deocamdată nu a anunțat unde se va duce, cert este că prezikul este extrem de dezamăgit de Moldova și a scris pe facebook despre intenția sa de a pleca....

Comentează