Igor Dodon a continuat să-și conducă țara coordonată de Vlad Plahotniuc de pe Facebook. Cunoscutul turist a anunțat de data asta că este în vacanță în Moldova și a fost la pescuit. Într-un moment de sinceritate, prezikul susține că a reușit să prindă peștișorul de aur și a avut o dorință extrem de dificilă, chiar imposibilă.

”Când l-am văzut pe peștișorul de aur în cârligul meu, mi-am zis că sunt cu adevărat norcos. Peștișorul a început să se zbată și mi-a vorbit cu glas de om. Cică, bre, Gandon, dute-n icra mea, lasă-mă să plec la familie, copii și îți îndeplinesc o dorință. Inițial m-am supărat, că erau trei dorințe, dar peștișorul de aur mi-a zis că e peștișor din Moldova, e sărac și neputincios. Așa că m-am conformat. De ce aș avea nevoie eu? Când am ajuns unde am vrut… Am de toate, un singur lucru îmi lipsește respectul oamenilor. Așa că l-am rugat să mă facă iubit de popor”, a declarat scârbit prezikul Igor Dodon.

Peștișorul de aur a început să se zbată, să plângă și să spună că el este un peștișor prea mic, nu poate face imposibilul, dar Dodon a fost de neînduplecat. Și atunci, peștișorul de aur i-a îndeplinit visul de a fi iubit de popor, l-a trimis în Siria, împreună cu toți cei 30 de mii de emigranți, unde Dodon este adorat de poporul sirian și iubit în toate felurile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Pescuit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Pescuit-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a continuat să-și conducă țara coordonată de Vlad Plahotniuc de pe Facebook. Cunoscutul turist a anunțat de data asta că este în vacanță în Moldova și a fost la pescuit. Într-un moment de sinceritate, prezikul susține că a reușit să prindă peștișorul de aur și a avut...

Comentează