Igor Dodon a continuat să-și conducă țara coordonată de Vlad Plahotniuc de pe Facebook. Cunoscutul turist a anunțat de data asta că este în vacanță în Moldova și a fost la pescuit. Într-un moment de sinceritate, prezikul susține că a reușit să prindă peștișorul de aur și a avut o dorință extrem de dificilă, chiar imposibilă.

”Când l-am văzut pe peștișorul de aur în cârligul meu, mi-am zis că sunt cu adevărat norcos. Peștișorul a început să se zbată și mi-a vorbit cu glas de om. Cică, bre, Gandon, dute-n icra mea, lasă-mă să plec la familie, copii și îți îndeplinesc o dorință. Inițial m-am supărat, că erau trei dorințe, dar peștișorul de aur mi-a zis că e peștișor din Moldova, e sărac și neputincios. Așa că m-am conformat. De ce aș avea nevoie eu? Când am ajuns unde am vrut… Am de toate, un singur lucru îmi lipsește respectul oamenilor. Așa că l-am rugat să mă facă iubit de popor”, a declarat scârbit prezikul Igor Dodon.

Peștișorul de aur a început să se zbată, să plângă și să spună că el este un peștișor prea mic, nu poate face imposibilul, dar Dodon a fost de neînduplecat. Și atunci, peștișorul de aur i-a îndeplinit visul de a fi iubit de popor, l-a trimis în Siria, împreună cu toți cei 30 de mii de emigranți, unde Dodon este adorat de poporul sirian și iubit în toate felurile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Pescuit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Pescuit-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a continuat să-și conducă țara coordonată de Vlad Plahotniuc de pe Facebook. Cunoscutul turist a anunțat de data asta că este în vacanță în Moldova și a fost la pescuit. Într-un moment de sinceritate, prezikul susține că a reușit să prindă peștișorul de aur și a avut...

Comentează