Comunitatea mondială este în șoc maxim. Vestea a bulversat bursele, iar BBC, CNN și Publika WC sunt în breaking news non stop. Igor Dodon l-a sunat pe Donald Trump și și-a manifestat nemulțumirea față de atacul NATO din Siria. Este un moment de cotitură internațională. Tot globulețul pământesc a stat cu sufletul la gură să audă ce are de zis Dodon, iar acum lumea este excitată.

”M-am uitat oleacă pe imaginile cu rachete care atacă mișelește Siria mea iubită și am un mesaj către americani. Pațanii, stați liniștiți, beți ceai. SUA, nu vă deorgăiți. Am afighit să văd așa ceva. De azi înainte, țineți minte trei cuvinte, Dodon președinte. Blea, ce voiam să zic? Ah, da, atacul. Nahrena ați trimis voi rachetele acelea în Siria? Vă cam jiucați cu focul. Eu am și discutat aișea cu Galina și noi, ca o țară importantă pe globuleț, o să adoptăm alți 30 de mii de sirieni și îi ducem în Sadova, unde o să stea lângă ceilalți 30 de mii pe care i-am adus la alegerile prezidențiale”, a declarat Igor Dodon încruntat la jurnaliștii care îi înghițeau cuvintele ca pe floricelele de popcorn.

Speriat de declarațiile lui Dodon, Donald Trump a decis să convoace Consiliul de Apărare a Americii. Franța și-a retras singurul francez din Moldova ca să nu sufere din cauza lui Dodon, iar Marea Britanie s-a declarat fericită că iese din Uniunea Europeană, în condițiile în care intră Moldova. Mulțumit de cele declarate, Igor Dodon a anunțat că se duce să se bălăcească în Siberia în niște gheață.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Comunitatea mondială este în șoc maxim. Vestea a bulversat bursele, iar BBC, CNN și Publika WC sunt în breaking news non stop. Igor Dodon l-a sunat pe Donald Trump și și-a manifestat nemulțumirea față de atacul NATO din Siria. Este un moment de cotitură internațională. Tot globulețul pământesc a...

Comentează