Vladimir Putin are șanse mari să ajungă în Parlamentul de la Chișinău. O decizie șocantă în acest sens a luat astăzi prezikul Republicii Moldova, Igor Dodon. Cel care este supranumit și suina moldovenească supremă susține că pentru asta i-a acordat cetățenia transnistreană președintelui rus.

”M-am dus la fratele meu Valodea, că așa îi spun bratanului meu, Valodea. Desigur, m-am dus cu tot ce se pologhează. Am luat într-un șâp de la Gura Căinarului niște vin din beciul din Sadova, am mai luat niște curechi murat, oleacă de oloi, vreo trei mere, brânză de oaie. Le-am pus pe toate într-un culioc cu calendar, iar bratanul meu când a văzut atâtea cadouri a acceptat”, a declarat prezikul Moldovei.

Dacă va ajunge în Parlamentul de la Chișinău după ce va fi ales deputat pe circumcizia 69, Vladimir Putin promite să acorde cetățenie rusească tuturor celor care vor accepta asta de bună voie. Cei care se vor opune, vor fi duși până în Siberia cu trenul ca să fie convinși cu vorba bună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin are șanse mari să ajungă în Parlamentul de la Chișinău. O decizie șocantă în acest sens a luat astăzi prezikul Republicii Moldova, Igor Dodon. Cel care este supranumit și suina moldovenească supremă susține că pentru asta i-a acordat cetățenia transnistreană președintelui rus. ”M-am dus la fratele meu Valodea,...

Comentează