Igor Dodon a semnat un acord secret cu Coreea de Nord. Prezikul Moldovei a acceptat ca pe teritoriul țării să fie amplasate rachete sol-autodistrugere nord coreene. Celebrele rachete bășistice din Coreea care explodează la lansare. Astfel, crede prezikul, va reface Moldova Mare și se va răzbuna pe dușmanii lui, pe români.

”Bleaha muha, m-am zakalibit cât râd de mine. Dacă mi-au dat cetățenie asta nu înseamnă că au voie să se prikălească de râtul meu, de prostia mea. Eu sunt președinte, nu prezik. Caroce, eu i-am avertizat să bea ceai și să nu se deorgăiască. De luna viitoare instalăm rachetele iestea și după asta începem să bambim România. Voi cuceri Moldova românească și o voi lipi la patria Mamă”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Din păcate, nimeni nu vrea să stea lângă rachete să le pornească pentru că toată lumea știe ca acestea explodează la lansare. Prezikul Dodon a anunțat că odată cu rachetele bășistice în Moldova vor veni și 30 de mii de coreeni care să ducă războiul împotriva României, în condițiile în care moldovenii sunt cam chișorcoși.

Delegația nord coreeană l-a mulțumit pe prezikul Dodon pentru o primire așa de călduroasă: ”ne-am simțit în Moldova fix ca acasă. Nord coreenii și moldovenii sunt frați, seamănă foarte mult. Nu au ce mânca, nu au drumuri, nu au spitale, sunt săraci lipiți pământului, trăiesc în dictatură și au un singur coordonator suprem. Să știți, că și noi avem un Plahotniuc al nostru”, a declarat Leemb in Koor, șeful delegației.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-In-Coreea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-In-Coreea-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a semnat un acord secret cu Coreea de Nord. Prezikul Moldovei a acceptat ca pe teritoriul țării să fie amplasate rachete sol-autodistrugere nord coreene. Celebrele rachete bășistice din Coreea care explodează la lansare. Astfel, crede prezikul, va reface Moldova Mare și se va răzbuna pe dușmanii lui,...

Comentează