În sfârșit îl pune cineva la punct și pe Igod Dodon. Chiar doamna Dodon o face. Aceasta a declarat că se gândește la modul cei mai serios la despărțirea de Igor Dodon și îl acuză că este un porc.

”Nu mi se pare normal că Igor Dodon conduce țara spre un hău, spre o prăpastie. Eu vreau în Europa, acolo unde este frumos. Nu mă interesează Rassia lui. Iaca, zilele aceste m-o dus la odihnă în Soci? Nakuia? Eu vreau la Londra să fac shopping. Când te gândești cât de prost este, nu înțeleg cum de l-ați votat… Toți bărbații sunt porci, dar al meu este cea mai mare porcotină. Mă obligă să vorbesc moldovenește, deși eu vorbesc românește”, ar fi declarat retoric doamna Dodon, prima femeie din țară.

O decizie înțeleaptă, pentru că Igor Dodon și-a bătut joc în campania electorală de o femeie. De contracandidata sa. Și nu este totul, fiind porc, Dodon a răsturnat de mai multe ori treuca prin președinție, apoi și-a aruncat ciorapii pe unde apuca. Dar, cel mai grav, o înșela pe prima doamnă din țară cu… Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Porc-in-casa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Porc-in-casa-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit îl pune cineva la punct și pe Igod Dodon. Chiar doamna Dodon o face. Aceasta a declarat că se gândește la modul cei mai serios la despărțirea de Igor Dodon și îl acuză că este un porc. ”Nu mi se pare normal că Igor Dodon conduce țara spre...

Comentează