Rogozin Fund Pupat copy

Dmitri Rogozin s-a plâns de starea proastă a sănătății după vizita sa la Chișinău. Acesta nu s-a așteptat că curul său va fi solicitat atât de mult, așa că nu s-a pregătit cu substanțe dezinfectante. Din păcate pentru vicepremierul Rusiei, politicienii moldoveni l-au pupat pe Rogozin în cur foarte mult, mult prea mult.

Când au aflat că vine Rogozin la Chișinău, toți deputații s-au așezat la rând în fața ambasadei Ruse în frunte cu coordonatorul principal al țării. Toată lumea voia să-și atingă buzele de fundul gras al rusului. Cu această ocazie a fost stabilit și un record de cel mai lung pupat în cur. Octavian Calmâc i-a bătut recordul lui Iurie Roșca de pupat în cur. Acest record nu va sta mult în picioare pentru că Pavel Filip a anunțat că se pregătește intens să-l întâmpine pe Dmitri Rogozin.

”Am făcut deja hemoroizi de la cât m-au pupat în cur deputații și ceilalți politicieni moldoveni. M-am săturat de pupăturile lor. Data viitoare promit că o să-mi dau fundul cu cremă, ca să le lunece buzele”, a declarat Dumitru Rogojină pentru redactorii moldovesti.info.

Nu este singurul incident din timpul vizitei lui Dumitru Rogojină. Pentru că este foarte gras și mănâncă mult, vicepremierul rus a mâncat jumătate din produsele alimentare din magazinele de la Tiraspol. Așa că transnistrenii vor suferi acum de foame.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Rogozin-Fund-Pupat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Rogozin-Fund-Pupat-copy-300x300.jpgadminInternațional
Dmitri Rogozin s-a plâns de starea proastă a sănătății după vizita sa la Chișinău. Acesta nu s-a așteptat că curul său va fi solicitat atât de mult, așa că nu s-a pregătit cu substanțe dezinfectante. Din păcate pentru vicepremierul Rusiei, politicienii moldoveni l-au pupat pe Rogozin în cur foarte...

Comentează