festivalul-culorilor-copy

Ca să se distreze mai bine de Festivalul Culorilor din Chișinău, pudra colorată cu care au aruncat unii în alții tinerii a fost amestecată cu cocaină. Decizia a fost luată chiar de organizatori care și-au dorit să atragă astfel mai mulți moldoveni la festivalul lor.

”Anul trecut mulți s-au plâns că le-a fost trist la festival. Că au aruncat unii în alții și, mare brânză, s-au plictisit. Iaca să-i vedem ce or mai zice anul acesta. Am pus cocaină de cea mai bună calitate în pudră. Am mers special la Odesa ca s-o cumpărăm. A fost multă veselie și multe râsete în hohote la festival. De data asta suntem convinși că le-a plăcut la tineri”, au declarat Leonea Ibati, organizatorul festivalului.

Pentru că au mirosit culorile, tinerii participanți la festivalul Culorilor au început să nu mai simtă putoarea din Chișinău. Câțiva au declarat chiar că se simt ca la Amsterdam.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Festivalul-culorilor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Festivalul-culorilor-copy-300x300.jpgadminMonden
Ca să se distreze mai bine de Festivalul Culorilor din Chișinău, pudra colorată cu care au aruncat unii în alții tinerii a fost amestecată cu cocaină. Decizia a fost luată chiar de organizatori care și-au dorit să atragă astfel mai mulți moldoveni la festivalul lor. ”Anul trecut mulți s-au plâns că le-a fost trist...

Comentează