Festivalul culorilor copy

Ca să se distreze mai bine de Festivalul Culorilor ”Darwin”, pudra colorată cu care vor arunca unii în alții tinerii va fi amestecată cu cocaină. Decizia a fost luată chiar de organizatori care vor să atragă astfel mai mulți moldoveni la festivalul lor.

”Anul trecut mulți s-au plâns că le-a fost trist la festival. Că au aruncat unii în alții și, mare brânză, s-au plictisit. Iaca să-i vedem ce or mai zice anul acesta. Am pus cocaină de cea mai bună calitate în pudră. Am mers special la Odesa ca s-o cumpărăm. O să fie multă veselie și multe râsete în hohote la festival. De data asta garantăm că o să le placă la tineri”, au declarat organizatorii festivalului pentru redactorii moldovesti.info.

Totuși, Nata Albot a anunțat că nu susține acest festival pentru că nu l-a organizat ea, iar intrarea este gratuită. Există însă o parte proastă a anunțului făcut de organizatori. Când au auzit că pudra colorată va conține și cocaină, toți gopnicii din Ciocana și-au anunțat prezența la festival.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Festivalul-culorilor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Festivalul-culorilor-copy-300x300.jpgadminMonden
Ca să se distreze mai bine de Festivalul Culorilor ”Darwin”, pudra colorată cu care vor arunca unii în alții tinerii va fi amestecată cu cocaină. Decizia a fost luată chiar de organizatori care vor să atragă astfel mai mulți moldoveni la festivalul lor. ”Anul trecut mulți s-au plâns că le-a...

Comentează