De când a ajuns prezik, Igor Dodon a fost ignorat în totalitate de președinele României. Extrem de trist și deranjat de un asemenea comportament, Igor Dodon a răbufnit, s-a așezat în genunchi și l-a rugat pe Klaus Iohannis să se întâlnească odată și odată. Dodon se plânge că nimeni nu-l bagă în seamă și vrea să fie băgat… în seamă cel puțin de Iohannis.

”Tovarășe Iohannis, chiar dacă vorbesc maldavnește, cred că o să mă înțelegeți. Am o mare rugăminte la neavoastră. M-am săturat să fiu bătaia de joc a tuturor. Orice aș zice este luat în furci și se prikălesk toți de mine. M-am zakalibit. Vă rog mult, întâlniți-vă cu mine, tovarășe Iohannis. Vă fac tot ce-i fac și lui Putin, sunt profesionist. Și mai am o problemă. Eu am cetățenie, dar cumătrii mei din Sadiova nu au primit cetățenie până acum”, a plâns în genunchi Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Și nu doar cumătrii lui Dodon nu au cetățenia românească. Prezikul nostru i-a cerut lui Iohannis și cetățenie și pentru prietenii săi, cei 30 de mii de sirieni. Igor Dodon l-a angajat pe Vladimir Voronin ca traducător. După niște vodkă SpeakUshor, Voronin este cel mai bun traducător din românește în moldovenește.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-300x300.jpgadminInternațional
De când a ajuns prezik, Igor Dodon a fost ignorat în totalitate de președinele României. Extrem de trist și deranjat de un asemenea comportament, Igor Dodon a răbufnit, s-a așezat în genunchi și l-a rugat pe Klaus Iohannis să se întâlnească odată și odată. Dodon se plânge că nimeni...

Comentează