Ne vin și vești bune de la directorul Termoelectrica. Acesta susține că s-a pregătit temeinic pentru a se bucura de căldură din noiembrie până în aprilie. Directorul Termoelectrica a explicat cum a ajuns la această soluție incredibilă pentru Moldova.

”Când vine iarna eu zbor în Brazilia. Asta este singura soluție să îmi fie cald toată iarna. Iarna eu stau în Brazilia. Acolo acum sunt 40 de grade la umbră. Plajă, nisip, soare, cald, mare, fete drăguțe. Nu-i înțeleg pe moldovenii care vor să stea toată iarna în Moldova. Aici este mai frig în case decât afară. Cine crede că Termoelectrica va putea da căldură, este tâmpit. Cald este în Brazilia, nu în apartamentele din Chișinău, asta să fie clar”, a anunțat directorul Termoelectrica, Leonea Iaibu.

Pe de altă parte și premierul, ministrul Transporturilor, primarul capitalei au anunțat deja că se pregătesc să fie luați prin surprindere de ninsori. Aceștia susțin că au luat lecții de actorie ca să fie cât mai credibil când o să se mire că iarna ninge în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Om-inghetat-apartament-descarcerare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Om-inghetat-apartament-descarcerare-copy-300x300.jpgadminSocial
Ne vin și vești bune de la directorul Termoelectrica. Acesta susține că s-a pregătit temeinic pentru a se bucura de căldură din noiembrie până în aprilie. Directorul Termoelectrica a explicat cum a ajuns la această soluție incredibilă pentru Moldova. ”Când vine iarna eu zbor în Brazilia. Asta este singura soluție...

Comentează