Noi sancțiuni pentru elevele din Republica Moldova. Tinerele care vor posta pe facebook sau pe odnoklasniki poze unde apar sumar îmbrăcate, vor avea note scăzute la purtare. Asta se arată într-o directivă trimisă de ministrul Educației, Maia Sandu fiecărei școli din Republica Moldova.

”Este plin facebook-ul și odnoklassnik-ul de copile cu țâțele pe afară. Ne-am săturat de atâtea destrăbălare. Fetele trebuie să aibă o conduită acătării. După BAC pot face ce vor, dar până la examen să nu le văd să pună poze cu ele despuiate sau prea sexy. La prima abatere le scădem nota la purtare. La a doua nu le mai admitem la BAC și vor fi nevoite să repete clasa a 12”, a declarat Maia Sandu, ministrul Educației.

Pentru o evidență strictă a elevelor, Ministerul Educației a cerut școlilor să formeze comisii speciale. Membrii comisiei vor monitoriza rețelele de socializare și vor spiona fiecare elevă din Republica Moldova. Fetele vor avea dosare amănunțite cu pozele de pe rețelele de socializare. Directiva interzice selfie-urile de tip duck-face, pozele în lenjerie intimă, pozele de pe plajă, pozele cu fuste peste genunchi, dar și pozele din cluburi. Părinții elevelor care vor fi prinse dezbrăcate pe rețelele de socializare sau în poziții indecente vor fi amendați cu până la 500 de euro, în funcție de cât de erotică este poza.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-anti-selfie.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-anti-selfie-150x150.jpgadminSocial
Noi sancțiuni pentru elevele din Republica Moldova. Tinerele care vor posta pe facebook sau pe odnoklasniki poze unde apar sumar îmbrăcate, vor avea note scăzute la purtare. Asta se arată într-o directivă trimisă de ministrul Educației, Maia Sandu fiecărei școli din Republica Moldova. ”Este plin facebook-ul și odnoklassnik-ul de copile...

Comentează