Măsură dură, dar necesară în cazul primului turist al țării, Igorash Dodon. Acestuia i-a fost anulat pașaportul chiar de Direcția de Pașapoarte din Sadova. Șeful Direcției motivează sancțiunea și spune că Dodon a călătorit prea mult de când este prezik. Abia reușește să vină în Moldova că iar își face bagajele și pleacă în Europa. Chiar dacă blesteamă Europa și laudă Rusia, tot în Europa merge!

”Noi ne-am zakalibit de atâtea vacanțe ale lui Dodon. Ni s-au plâns și oamenii, ne-au trimis sute de petiții. Oamenii stau pe câmp, muncesc, asudă, se chinuiesc, iar Dodon ce face? Freacă o nouă puteovkă turistică. Să stea și pe acasă, că are prea multe vacanțe. În loc să aibă grijă de cei 30 de mii de sirieni din Sadova, el călătorește. Sirienii și-au ieșit din harașo pentru că Dodon nu are grijă de ei”, a declarat șeful Direcției Pașapoarte din Sadova, Leonea Iaibu.

Igor Dodon a anunțat deja că îi este pofig de decizia Direcției Pașapoarte Sadova. ”Blea, voi beți ceai și nu vă deorgăiți. Ați akhuit cu tătu sau cum? Caroce, nihrena nu o să-mi faceți mie. Mi-ați luat pașaportul moldovenesc, pokhui, eu voi călători cu pașaportul meu românesc. Dacă o să-mi anuleze pașaportul acesta, îl rog pe stăpânul meu Putin să-mi dea unul rusesc. O să-mi retragă pașaportul rusesc. Pokhui. Îl am pe cel transnistrean. Așa că digeaba voi vă deorgăiți”, a declarat primul turist al țării, prezikul Igorash Dodon, după ce s-a întors dintr-o nouă vacanță.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Mauzoleu-Lenin-Turist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Mauzoleu-Lenin-Turist-copy-300x300.jpgadminPolitic
Măsură dură, dar necesară în cazul primului turist al țării, Igorash Dodon. Acestuia i-a fost anulat pașaportul chiar de Direcția de Pașapoarte din Sadova. Șeful Direcției motivează sancțiunea și spune că Dodon a călătorit prea mult de când este prezik. Abia reușește să vină în Moldova că iar își...

Comentează