Vești proaste după descoperirile CNA la ASEM. Procuororii au stabilit că există suspiciune de mită pentru diplomele care au fost luate la ASEM. Așa că toate diplomele vor fi anulate. Ceea ce înseamnă că toți foștii studenți vor fi declarați repetenți.

”Ne pare rău, dar foștii studenți trebuie să dea examene din nou. Aceasta este concluzia și îi invităm pe toți foștii studenți pe 31 septembrie să dea examenele ca să-și ia diplomele. Cei care refuză să vină vor fi ca Gaburici, fără diplomă. Credem că dacă vor da examenele, lumea nu va mai veni la ASEM doar ca să dea bani și să-și ia diplome, poate că lumea va dori și să învețe ceva”, a declarant rectorul ASEM, Leonea Iaibu.

Gaburici este însă extrem de supărat. Acesta este singurul ministrul fără diploma. Dacă măsura propusă de procuororii CNA va fi acceptată, aproape toți miniștrii, deputații și mulți alți leneși vor rămâne fără hârtiile pe care scrie diplome. Desigur, cel mai mult au de suferit studiourile de videochat erotic care vor rămâne fără angajate pe perioada examenelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste după descoperirile CNA la ASEM. Procuororii au stabilit că există suspiciune de mită pentru diplomele care au fost luate la ASEM. Așa că toate diplomele vor fi anulate. Ceea ce înseamnă că toți foștii studenți vor fi declarați repetenți. ”Ne pare rău, dar foștii studenți trebuie să dea...

Comentează