Vești proaste pentru cei care se gândeau să fugă anul viitor în Europa de Plahotniuc și clica lui sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație slobodă în Uniunea Europeană. Ceea ce se numește la București bezvizăvâi rejâm. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize dacă vor să treacă granița. Decizia a fost luată de CEDO, după ce Vladimir Plahotniuc a dat în judecată Guvernul Moldovei.

”Am dat în judecată pentru că prea mulți moldoveni pleacă. Iaca, eu îs oligarh, mie cine îmi plătește miliardele, salariul de coordonator și șoferul, mașina, concedialele, prima de Crăciun? Moldovenii trebuie să fie Pro Moldova. Să fie mai patrioți, să se gândească mai mult la mine și la nevoile mele. Nu-i normal să le faci moldovenilor condiții ca să plece așa de ușor. Trebuie să închidem urgent granițele, că prea s-a golit Moldova. Astfel se încalcă drepturile Moldovei de a avea popor”, a declarat Vladimir Plahotniuc.

Judecătorii de la CEDO mai susțin că moldovenii nu sunt foarte bine văzuți în Uniunea Europeană. Și asta pentru că sunt conduși de niște hoți. ”Când s-a aflat că politicienii au furat o jumătate din PIB-ul țării, toată lumea s-a speriat. Dacă elita ajunsă la putere, adică oamenii aleși pentru că sunt deștepți, corecți și buni, fură așa de mult, realizați cât fură un simplu moldovean?”, se arată în expunerea de motive a deciziei CEDO.

Decizia va intra în vigoare anul viitor de pe 30 februarie, după alegeri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vești proaste pentru cei care se gândeau să fugă anul viitor în Europa de Plahotniuc și clica lui sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație slobodă în Uniunea Europeană. Ceea ce se numește la București bezvizăvâi rejâm. Asta...

Comentează