Ilan Shor Codrii Orheiului Taiati copy

Situație cu adevărat groaznică la Orhei. De aici au dispărut cei mai vechi codri din Moldova, care dateză încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Nimeni nu știe când au dispărut, dar mai ales de ce. Evident, cu excepția lui Ilan Shor, care a fost deja la CNA să pârască vinovatul.

”Din poveștile auzite de la șorheienii mei, am înțeles că înainte prin acești codri trecea des Ștefan cel Mare. Se ducea la războaie cu turcii. Bătrânii șorheieni mi-au povestit că Ștefan și ostașii se odihneau sub copaci, mâncau, beau, făceau pipi. Ei bine, de la acel pipi s-a uscat toată pădurea, iar eu am fost nevoit să o tai”, a explicat Ilan Shor.

Procurorii de la CNA au fost deja la monumentul lui Ștefan cel Mare și au încercat să-l ducă în cătușe la închisoare. Nu au reușit, așa că promit să vină mâine cu o macara. Primarul Șorheiului îi liniștete pe șorheieni. În locul copacilor va construi un aeroport, un teren de fotbal, un club de striptis și câteva bănci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Ilan-Shor-Codrii-Orheiului-Taiati-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Ilan-Shor-Codrii-Orheiului-Taiati-copy-300x300.jpgadminSocial
Situație cu adevărat groaznică la Orhei. De aici au dispărut cei mai vechi codri din Moldova, care dateză încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Nimeni nu știe când au dispărut, dar mai ales de ce. Evident, cu excepția lui Ilan Shor, care a fost deja la CNA...

Comentează