Silva Radu, primara numită de dictatorul nostru drag, a intrat deja în istoria Chișinăului din cauza numelui. Aceasta și-l schimbă ori de câte ori se întâmplă ceva grav în oraș. La început s-a numit Bradu, apoi Snejnaia Karaleva, iar de curând a ales o altă denumire pentru propria sa persoană.

”Chișinăul este sub un strat gros, gigantic, uriaș de glod lipicios. Glodul acesta îți intră și în suflet, iar oamenii vorbesc numai despre el. Așa că am decis să fac ceva, să nu stau cu mâinile într-un loc. Deci, ce am decis? Să îmi schimb numele, mă voi numi Silvia Glodu”, a declarat primara Chișinăului, Silvia Glodu.

Disperați de glod, milioane de chișinăuieni îl regretă deja pe Chirtoacă și promit să nu mai râdă de el, poate se va întoarce înapoi. ”Pe vremea lui Chirtoacă aveam navadnenie, aveam cântece în garaj, aveam mâna Moscovei, dar nu aveam glod ca acum. Acum avem mult glod și pe Silvia Glodu”, a declarat extrem de nemulțumit chișinăuianul Leonea Iaibu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Silvia-Radu-glod-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Silvia-Radu-glod-copy-300x300.jpgadminSocial
Silva Radu, primara numită de dictatorul nostru drag, a intrat deja în istoria Chișinăului din cauza numelui. Aceasta și-l schimbă ori de câte ori se întâmplă ceva grav în oraș. La început s-a numit Bradu, apoi Snejnaia Karaleva, iar de curând a ales o altă denumire pentru propria sa...

Comentează