O molimă incredibilă a dat peste socialiștii care continuă să mintă privitor la 30 de mii de sirieni care urmau să ajungă în Moldova. Dacă lui Pinochio îi creștea nasul când spunea minciuni, socialiștilor le apare câte un rât de porc. Ultima victiă este chiar Vasea Boala.

”Nu știu ce s-a întâmplat, dar după ce am zis că Maia Sandu vra să aducă 30 de mii de sirieni în Moldova și ar fi adus dacă câșliga alegerile, mi-a apărut asta pe față. Sincer să fiu nu am crezut că este posibil să-ți apară un rât de porc în loc de nas. Acum nu știu ce să mă fac. De minciuni nu pot să mă las, dar nici cu râtul nu pot să ies în lume”, a declarat deputatul Vasea Boala.

Dar nu este singurul deputat îmbolnăvit de boala porcului. Pentru că îi consideră pe mulți chișinăuieni niște insecte, același lucru a pățit și Bogdan Țîrdea. Igor Dodon i-a liniștit pe socialiști. Acesta susține că dacă vin sirienii în Moldova nu o să se atingă de porci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Socialisti-Bolea-Tirdea-rat-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Socialisti-Bolea-Tirdea-rat-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
O molimă incredibilă a dat peste socialiștii care continuă să mintă privitor la 30 de mii de sirieni care urmau să ajungă în Moldova. Dacă lui Pinochio îi creștea nasul când spunea minciuni, socialiștilor le apare câte un rât de porc. Ultima victiă este chiar Vasea Boala. ”Nu știu ce...

Comentează