Vlad Plahotniuc a decis că Moldova nu va mai trece la oră de vară. Coordictatorul Moldovei a luat această decizie după ce iarna nu s-a mai terminat și nici nu dă semne de terminare. Astfel că Moldova va rămâne la ora Moscovei, iar pentru asta Dodon s-a și înțeles cu Vladimir Putin. 

”Moldovenii pot dormi cât vor, nu le vom fura o oră de somn. Este bine să doarmă și să nu se mai trezească. Așa cum au dormit și atunci când a fost furat miliardul. Așadar, iarna va fi veșnică în țara noastră pentru că nu mai trecem la ora de vară, rămânem la îngheț, frig și zăpadă și nici alegeri nu mai facem”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordictatorul Moldovei.

Singura care este nemulțumită este Silvia Bradu. Aceasta s-a săturat să patineze prin oraș, pe străzi și pe trotuare. Silvia Bradu s-a săturat și de tombleroane.

În schimb, Igor Dodon este fericit. Acesta susține că se simte ca acasă, în Siberia de când Moldova rămâne numai cu ora de iarnă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Vlad-Plahotniuc-lopata-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Vlad-Plahotniuc-lopata-bani-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc a decis că Moldova nu va mai trece la oră de vară. Coordictatorul Moldovei a luat această decizie după ce iarna nu s-a mai terminat și nici nu dă semne de terminare. Astfel că Moldova va rămâne la ora Moscovei, iar pentru asta Dodon s-a și înțeles cu...

Comentează