Silvia Bradu și-a schimbat din nou numele cu care este cunoscută. Pentru că sărbătorile de iarnă s-au dus, Bradu nu mai este de actualitate. În schimb, de actualitate sunt picioarele rupte, mâinile în ghips și capetele sparte. Toate acestea din cauza trotuarelor pline de ghețuș.

”M-am săturat să mă numească toți Silvia Bradu. Deja mi se pare atât de vechi și înapoiat. Nu mai aveți de ce să mă numiți Silvia Bradu, harasho cu porecla asta. Pentru că am făcut din trotuarele Chișinăului adevărate patinoare, vvă rog, de azi înainte, să mă numiți Снежная Королева”, a declarat Снежная Королева, primara Chișinăului.

Dacă vă este frig în apartamente sau înghețați în troleibuze, trebuie să știți că asta este pentru că vă aflați în Chișinău, regatul care aparține lu’ Снежная Королева.

Снежная Королева susține că în regatul ei totul este de gheață doar până la primăvară. Când se va topi totul, și-a pregătit un nou nume, asta ca să fie în ton cu inundațiile care ne așteaptă și anume, Sirena Radu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Silvia-Radu-Sanie-Vlad-Plahotniuc-copy-1024x526.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Silvia-Radu-Sanie-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Silvia Bradu și-a schimbat din nou numele cu care este cunoscută. Pentru că sărbătorile de iarnă s-au dus, Bradu nu mai este de actualitate. În schimb, de actualitate sunt picioarele rupte, mâinile în ghips și capetele sparte. Toate acestea din cauza trotuarelor pline de ghețuș. ”M-am săturat să mă numească...

Comentează