Delfini maidanezi copy

ONG-iștii apărători ai drepturilor delfinilor au avut dreptate. Condițiile din Delfinariu sunt mai proaste decât cele din închisoarea lui Vlad Filat. Folosindu-se de ploaia de ieri și de faptul că străzile s-au transformat în râuri, delfinii au evadat. Câțiva dintre ei au fost văzuți înotând la Telecentru, alții pe lângă Piața Centrală, unde s-au luat la bătaie cu câinii maidanezi pentru mâncare. Când străzile nu vor mai fi pline de ape, delfinii se vor retrage în râul Bâc.

”A fost un moment de neatenție din partea supraveghetorilor noștri, care nu au observat când au sărit delfinii din bazin și au fugit. Să știți că condițiile nu sunt mai proaste decât în închisoarea lui Filat, cum spun apărătorii drepturilor delfinilor. Din păcate, odată fugiți, noi nu mai putem să luăm delfinii înapoi. S-au sălbăticit în Chișinăul acesta. Chișinăul este astfel primul oraș din lume care va avea delfini maidanezi”, a declarat directorul general al Delfinariului, Leonea Iotvoimati.

Potrivit specialiștilor de la Direcția Maidanezi din Primăria Chișinăului, moldovenii sunt sfătuiți să nu hrănească delfinii din mână. Nu se știe niciodată de ce sunt în stare delfinii maidanezii. Dorin Chirtoacă a promis deja eutanasierea lor, însă apărătorii drepturilor delfinilor maidanezi au organizat un protest în fața primăriei. Pentru a nu se înmulți, delfinii maidanezi vor fi sterilizați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Delfini-maidanezi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Delfini-maidanezi-copy-300x300.jpgadminSocial
ONG-iștii apărători ai drepturilor delfinilor au avut dreptate. Condițiile din Delfinariu sunt mai proaste decât cele din închisoarea lui Vlad Filat. Folosindu-se de ploaia de ieri și de faptul că străzile s-au transformat în râuri, delfinii au evadat. Câțiva dintre ei au fost văzuți înotând la Telecentru, alții pe...

Comentează