În sfârșit o idee bună pentru toți chișinăuienii. Bravo, doamna primară Silvia Bradu. Aceasta a venit cu inițiativa să decoreze în centrul Chișinăului un palmier pentru a pregăti orașul de revelion. Palmierul a fost adus de la o grădină zoologică din Ucraina și a costat un milion de lei.

”Vrem ca competiția cu Shorhei, adică care este cel mai plahotniucist oraș din Moldova, să fie câștigat de capitală. Am pus ochii pe un palmier foarte frumos. O să ne vină ca și bradul, din Ucraina. L-am luat de la o grădină zoologică din Crimeea. Sper să nu pățim rușinea ca în cazul bradului și să aibă frunze pe el”, a declarat primara capitalei, Silvia Bradu.

Cum era de așteptat, palmierul de revelion va fi decorat cu banane, nuci de cocos și multe apelsine. Moldovenii care vor veni la concert vor putea rupe aceste fructe din copac și să zakuseaskă la vodkă și șampania pe care o vor deschide la cumpăna dintre ani. Dacă decorarea palmierului va fi un succes, Silvia Bradu promite să-și schimbe numele în Silvia Palmieru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Palmier-Silvia-Bradu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Palmier-Silvia-Bradu-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit o idee bună pentru toți chișinăuienii. Bravo, doamna primară Silvia Bradu. Aceasta a venit cu inițiativa să decoreze în centrul Chișinăului un palmier pentru a pregăti orașul de revelion. Palmierul a fost adus de la o grădină zoologică din Ucraina și a costat un milion de lei. ”Vrem...

Comentează