Silvia Bradu a decis să ia o decizie controversată. Pentru că înghețarea apei pentru patinoar este un procedeu prea scump, primara a lăsat apa topită și a transformat patinoarul în piscină. În loc să patineze, chișinăuienii sunt invitati astfel la bazin să înoate.

”Ne-am uitat cât este factura la înghețarea apei și am rămas ahreniți. M-am consultat cu domnul Plaha și acesta mi-a ordonat să fac ceva, că nu mai rămâne nimic de furat din buget. Ideea a fost foarte simplă, să transformăm patinoarul în bazin. Apa nu este foarte rece, de 2 sau 6 grade. Numai bună de făcut baie. Termoelectrica i-a obișnuit pe chișinăuieni cu această temperatură, așa că puteți veni oricând să vă scăldați”, a declarat Silvia Bradu, primara Chișinăului.

Ideile primarei sunt însă din ce în ce mai extravagante. Aceasta vrea să pună și nisip pe lângă bazin, iar chișinăuienii vor putea face plajă de revelion. Cei care vor să facă o babă de zăpadă trebuie să se reorienteze și să facă o babă de nisip.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Patinoar-piscina-Silvia-Radu-dezbracata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Patinoar-piscina-Silvia-Radu-dezbracata-copy-300x300.jpgadminSocial
Silvia Bradu a decis să ia o decizie controversată. Pentru că înghețarea apei pentru patinoar este un procedeu prea scump, primara a lăsat apa topită și a transformat patinoarul în piscină. În loc să patineze, chișinăuienii sunt invitati astfel la bazin să înoate. ”Ne-am uitat cât este factura la înghețarea...

Comentează