Putin si Dima copy

Cel mai cunoscut protestatar al momentului, Dima de la Basarabeasca a ajuns din cortul lui Renato direct în biroul lui Vladimir Putin. Enervat la culme pe evenimentele din Chișinău, Putin a vrut să știe cum a reușit Dima să-i sfădească pe prietenii săi din Moldova, Renato și Dodon.

”Gaspadin prezident, iaca, eu mă jur. La mine la Basarabeasca a apărut unul ciornâi și mi-o promis că îmi dă 100 de dolari dacă mă duc la Publika șă povestesc niște minciuni despre Renato. Apoi să mă duc la Renato să spun minciuni despre Dodon. Omu ista s-a prezentat ca fiind Obama. Eu nu l-am văzut în viața mea. Dar dacă mi-a dat 100 de dolari, am acceptat”, i-a declarat Dima din Basarabeasca președintelui Vladimir Putin.

Putin l-a rugat pe Dima să-l sune pe Obama. Președintele SUA l-a recunoscut pe Dima la telefon, însă a declarat că totul este o înscenare a lui Kim Jong Un, președintele Coreei de Nord, care vrea să-l certe pe Obama cu Putin. Ca să nu mai creeze și alte conflicte globale, Dima din Basarabeasca va fi închis de CIA într-o închisoare secretă din Guantanamo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Putin-si-Dima-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Putin-si-Dima-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cel mai cunoscut protestatar al momentului, Dima de la Basarabeasca a ajuns din cortul lui Renato direct în biroul lui Vladimir Putin. Enervat la culme pe evenimentele din Chișinău, Putin a vrut să știe cum a reușit Dima să-i sfădească pe prietenii săi din Moldova, Renato și Dodon. ”Gaspadin prezident,...

Comentează