marian-lupu-deputat-rade-copy

Un deputat din Moldova a demonstrat voință de caracter incredibilă. Acesta și-a impus o dietă draconică. De zeci de ani de când este în Parlament, mănâncă doar că..at. Deputatul susține că și-a impus dieta după ce și-a dat seama că trebuie să rămână cât mai mult în Legislativ.

”Din păcate, deputații care refuză să mănânce rahat nu au viață lungă în Parlament. Au fost doar vreo câțiva corecți, dar au fost dați afară imediat. Mi-am dat seama de asta, așa că am mâncat numai că..at și nimic altceva. Îmi trebuie mult rahat. Așa că îl mănânc oriunde, la întâlnirea cu alegătorii, cu jurnaliștii, peste tot. Iar lumea nu-și dă seama de ce miroase așa de urât în Chișinău”, a declarat deputatul misterios pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit deputatului, mâncatul de căcat l-a făcut mai înalt. A crescut la aproape 2 metri de bulbuci. Mai mult, stăpânul deputatului îl laudă de fiecare dată și îi mai dă câte o porție de rahat de mâncat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-deputat-rade-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-deputat-rade-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un deputat din Moldova a demonstrat voință de caracter incredibilă. Acesta și-a impus o dietă draconică. De zeci de ani de când este în Parlament, mănâncă doar că..at. Deputatul susține că și-a impus dieta după ce și-a dat seama că trebuie să rămână cât mai mult în Legislativ. ”Din păcate,...

Comentează