Cel mai cunoscut și mai bogat dictator moldovean din toate timpurile a ajuns la Haga. Dosarul lui Vlad Plahotniuc este pe masa judecătorilot tribunalului internațional care îl cercetează pentru genocid și terorizarea populației. Judecătorii susțin că au primit milioane de plângeri de la moldoveni și cercetează acum.

”Eu sunt șocat de ce se întâmplă în Moldova. Nu înțelegem cum se poate ca în Europa să existe un popor mai sărac ca în Africa sau în Asia. Totuși, este Europa. Oamenii de acolo fug pe rupte, de parcă ar fi războiul din Siria. Dar, din ce știu eu, nu există niciun război activ în Moldova. Și atunci, ce se întâmplă? Zilele trecute am intrat în magazin să cumpăr pâine integrală și angajații din magazin erau toți moldoveni, m-au recunoscut și m-au asaltat cu rugăminți fierbinți să îl anchetez pe Plahotniuc de genocid și de terorizare a populației, că ei nu mai pot”, a declarat judecătorul tribunalului de la Haga, Lyoneea Yayboo.

Potrivit judecătorilor de la Haga, în Europa nu mai există dictatori, iar Plahotniuc ar fi ultimul. Dacă se demonstrează că din cauza genocidului lui Plahotniuc moldovenii fug din țară, iar Publika WC îi terorizează pe oameni, Plahotiuc va fi condamnat, exilat în Botswana, iar miliardul, avionul și castelele sale vor fi confiscate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-cu-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-cu-bani-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cel mai cunoscut și mai bogat dictator moldovean din toate timpurile a ajuns la Haga. Dosarul lui Vlad Plahotniuc este pe masa judecătorilot tribunalului internațional care îl cercetează pentru genocid și terorizarea populației. Judecătorii susțin că au primit milioane de plângeri de la moldoveni și cercetează acum. ”Eu sunt șocat...

Comentează