Încep să apară primele victime ale dezmățului din cimitire de după Prohoade. Poliția din Chișinău a anunțat că au fost înregistrate mai multe violuri. Una dintre fete, Virginia Fachiu, o tânără studentă de la ASEM, care a venit îmbrăcată foarte sexy pentru a-și pomeni rudele moarte, susține că pur și simplu nu a putut scăpa de agresor.

”Eu am venit la cimitir așa cum se îmbracă orice fată normală de Prohoade. Când colo, individul acesta mă tot ciupea de fund. L-am lăsat de 10 ori, de 20 de ori, poate pleacă. Dar el, nimic. Mă tot întreba cât e tariful? M-a violat. Cred că băuse prea mult, că de abia se ținea pe picioare. La final am chemat un polițist”, a declarat foarte supărată Virginia, studentă în anul trei la ASEM.

Polițiștii au mai reținut alți 10 agresori care au violat fete îmbrăcate ca pentru Prohoade. Bărbații susțin că au băut de sufletul celor morți, dar ei sunt vii. Mărimea dezmățului o dă însă cantitatea uriașa de prezervative pe care gunoierii au strâns-o din cimitire. Guvernul a anunțat că în acest an au fost adunată 10 tone de prezervative, cu 20 la sută mai mult decât în 2014. Polițitii susțin că au mâinile legate: ”bărbații acuzați spun că le-au confundat pe fete cu prostituate, așa că nu avem cum să-i anchetăm!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pastele-Blajinilor-Fata-sexy-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pastele-Blajinilor-Fata-sexy-copy-150x150.jpgadminSocial
Încep să apară primele victime ale dezmățului din cimitire de după Prohoade. Poliția din Chișinău a anunțat că au fost înregistrate mai multe violuri. Una dintre fete, Virginia Fachiu, o tânără studentă de la ASEM, care a venit îmbrăcată foarte sexy pentru a-și pomeni rudele moarte, susține că pur...

Comentează