Filat Saapun Dus copy

Vlad Filat are probleme mari la închisoare. Acesta a scăpat de trei ori aseară săpunul pe jos chiar în momentul în care se afla la dușurile închisorii CNA. Purtătorul de cuvânt al CNA susține că prima data Filat l-a scăpat din greșeală, următoarele două ori a făcut-o intenționat.

”Domnul Filat s-a cerut la baie, să facă un duș. Pentru că nu prea știe cum e cu dușul la noi, l-am rugat să fie atent cu săpunul. Niciodată nu știi cum îl scapi. Mai ales că este lunecos și pe urmă trebuie să te apleci. Nici nu știi cum se întâmplă. Sincer, prima dată l-am înțeles. Scapi săpunul că nu ești obișnuit. Dar a doua și a treia oară când îl scapi demonstrativ asta dă dovadă de orgoliu, nu glumă”, spune purtătorul de cuvânt al CNA.

Din păcate pentru fostul premier, nu a fost singura problemă a sa. Celula în care stă Vlad Filat se află chiar lângă celula nănașului său. Acesta a promis că-l deznănășește pentru că l-a pus să semneze anumite acte, iar acum stă la închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-Saapun-Dus-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-Saapun-Dus-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Filat are probleme mari la închisoare. Acesta a scăpat de trei ori aseară săpunul pe jos chiar în momentul în care se afla la dușurile închisorii CNA. Purtătorul de cuvânt al CNA susține că prima data Filat l-a scăpat din greșeală, următoarele două ori a făcut-o intenționat. ”Domnul Filat...

Comentează