Sărmanii polițiști care au stat ieri de pază la casa și domeniile dictatorului Plahotniuc. Aceștia au ajuns acasă extrem de bolnavi, iar în această dimineață au umplut spitalele. Toți s-au îmbolnăvit de o boală pe care medicii au observat-o până acum doar la sclavii lui Plahotniuc. Boala se numește plahotniucism și este extrem de gravă.

”Aseară am ajuns acasă și am simțit o mâncărime puternică în koor. Îmi ardea foarte tare koorul. Nu știam ce să fac. M-am zvârcolit cât m-am zvârcolit, apoi m-am dus la un vecin, m-am furișat în casă și i-am furt niște bani. Abia atunci mi-a trecut și nu mi-a mai ars koorul. Azi dimineață, la fel, când am ieșit la muncă, în loc să-mi iau mita obișnuită de 100 de lei, i-am luat cu totul mașina șoferului pe care l-am oprit. Și nu doar mașina, ci și nevasta”, a declarat Leonea Iaibu, polițist din Șorhei venit la Chișinău ca să-l apere pe Plahotniuc.

Medicii au ajuns la aceeași concluzie, plahotniucismul este o maladie extrem de contagioasă și gravă. O înhață cei care nu stau de partea adevărului și intră în contact cu Plahotniuc sau oamenii lui. Virusul intră în colon și îți arde koorul până când nu furi ceva. Ca să scapi de acest virus, trebuie să nu-l mai protejezi pe dictator, să nu mai dai share-uri pe facebook la toți trollii, bleagherii și site-urile de știri false, este interzis categoric să te uiți la Publika WC și alte WC-uri ale lui Plahotniuc. În plus, când mai vii la proteste trebuie să strigi din toată gura: ”jos Plaha!” de o sută de ori.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-multi-politisti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-multi-politisti-copy-300x300.jpgadminPolitic
Sărmanii polițiști care au stat ieri de pază la casa și domeniile dictatorului Plahotniuc. Aceștia au ajuns acasă extrem de bolnavi, iar în această dimineață au umplut spitalele. Toți s-au îmbolnăvit de o boală pe care medicii au observat-o până acum doar la sclavii lui Plahotniuc. Boala se numește...

Comentează