Tancuri Gropi Chisinau copy

Șoferii din Chișinău au avut o nouă surpriză neplăcută în această dimineață. Aceștia au descoperit alte 10 mii de gropi noi pe străzile capitalei. Au fost tancurile rusești, a fost explicația unui polițist, care fugea pe lângă Parlament. Polițistul care s-a recomandat Liuda a declarat că a văzut tancurile pe camera de supraveghere.

”Jur pe mâna Moscovei. Erau sute de tancuri. Au intrat în Chișinău cu un huruit îngrozitor. Când au început să facă piu-piu, m-am și speriat. Am zis, bonjour maman, aiestea o să ne distrugă drumurile. Am avut dreptate. Mi-am mai zis, daragoi baradatîi, ai belit-o. În câteva ore erau câteva mii de gropi proaspete în asfalt”, declarat Liuda, bărbatul îmbrăcat în haine de polițist.

Biroul de Statistică a numărat toate gropile noi care au apărut noaptea trecută în Chișinău. Sunt 10 mii de gropi. Există o veste bună. Primăria așteaptă următoarea ninsoare ca aceste gropi să se acopere cu zăpadă. Promite că nu va deszăpezi, iar drumul va deveni din nou fără gropi. Ce-i drept până se vor topi nămeții.

adminSocial
Șoferii din Chișinău au avut o nouă surpriză neplăcută în această dimineață. Aceștia au descoperit alte 10 mii de gropi noi pe străzile capitalei. Au fost tancurile rusești, a fost explicația unui polițist, care fugea pe lângă Parlament. Polițistul care s-a recomandat Liuda a declarat că a văzut tancurile...

Comentează