grafic-remitente-prezervativ-copy

Pentru că nu a fost lăsată să voteze, diaspora se răzbună pe Moldova. Gastarbaiterii moldoveni din Italia, Franța, Germania au anunțat că intră în grevă și în semn de protest împotriva alegerii lui Gandon. Înfuriați pe faptul că nu li s-au trimis suficiente buletine de voturi, membrii diasporei refuză să mai trimită bani acasă.

”Ați vrut cu Gandon. Ne-ați lăsat pe noi să înghețăm la cozi. V-ați bătut joc de noi. Atunci dacă vă plac mai mult gandoanele decât banii noștri, asta primiți. Vă trimitem niște kamazuri cu prezervative. Să vă ajungă pe mult timp de acum înainte. Să le folosiți când vor veni rușii să vă tufă”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Diasporei Moldovenești din Portocalia.

Dar o veste proastă nu vine niciodată singură. Toate prezervativele au fost sparte, așa că nu vor putea fi folosite nici măcar la tufut.

Prezidentul Gandon a promis deja că a făcut o înțelegere cu prietenul său, Șevchenko. Astfel că țara noastră va primi ruble transnistrene în semn de recunoștință că i-a lăsat pe transnistreni să voteze. Astfel că salariile moldovenilor vor fi plătite în curând în ruble transnistrene.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Grafic-remitente-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Grafic-remitente-prezervativ-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru că nu a fost lăsată să voteze, diaspora se răzbună pe Moldova. Gastarbaiterii moldoveni din Italia, Franța, Germania au anunțat că intră în grevă și în semn de protest împotriva alegerii lui Gandon. Înfuriați pe faptul că nu li s-au trimis suficiente buletine de voturi, membrii diasporei refuză...

Comentează