AA039579

Vlad Plahotniuc și-a asigurat o susținere masivă și noi proteste în centrul Chișinăului. Acesta susține că la următorul protest o să aducă oameni mai de încredere care vor striga mai bine și care nu se vor teme de reporteri sau de protestatarii platformei DA.

”Partidul mi-a adus niște țărani, aiștea sunt buni de dus doar la oi. Ce fel de protestatari sunt? Nu au strigat nimic. Se uitau speriați de parcă îi mâncam. Fugeau de jurnaliuje de parcă nu știu cum se dă un pumn în dinți. Iată, o să vină, omuleții verzi protestatari și o să vedeți ce miting o să am. Jurnaliștii o să fie bătuți ca hoții de cai dacă deranjează. Nu mai spun de protestatarii din platforma DA. Îi macim în sortir”, a spus Vlad Plahotniuc petru redactorii moldovesti.info.

Câțiva omuleți verzi protestatari au venit deja la Chișinău. Din păcate, din greșeală, un omuleț verde protestatar l-a bătut deja pe Țuțu. Luptătorul șestiorcă a lui Vlad Plahotniuc a plâns și a promis că nu mai vine la proteste. Ca de obicei, Marian Lupu a fugit când a aflat că riscă să fie bătut!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Soldat-rus-in-fata-clasei-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Soldat-rus-in-fata-clasei-copy-1-300x288.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc și-a asigurat o susținere masivă și noi proteste în centrul Chișinăului. Acesta susține că la următorul protest o să aducă oameni mai de încredere care vor striga mai bine și care nu se vor teme de reporteri sau de protestatarii platformei DA. ”Partidul mi-a adus niște țărani, aiștea...

Comentează