Numere de inmatriculare

Șoferii moldoveni trăiesc dezamăgire după dezamăgire. Înjurăturile pe care registru.md le vindea pentru a fi puse pe numerele de înmatriculare ale mașinilor s-au epuizat toate. Potrivit oficialilor de la registru.md înjurăturile au fost primele cumpărate de șoferi. Culmea, au fost înregistrate nu doar cuvintele urâte în rusă și română, ci și în engleză, franceză, ucraineană.

”Dacă vor o înjurătură pe numărul de înmatriculare, moldovenii trebuie să orienteze spre alte limbi. Pot alege orice fel de înjurături. Le propunem înjurături în swahili, în norvegiană, în finlandeză, în spaniolă. Prețurile rămân însă la fel, pentru că înjurătura rămâne înjurătură, în orice limbă o spui”, a declarat directorul registrului moldovenesc Vanea Penisescu.

Din păcate, chiar și înjurăturile în limba italiană sunt pe terminate, anunță oficialii. Asta după ce mii de moldoveni s-au întors acasă din Italia în vacanță și și-au înmatriculat mașinile în Moldova. Din primele date statistice, prima înjurătură care s-a terminat de vândut începea cu ”hu” și se termina cu ”i”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Numere-de-inmatriculare.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Numere-de-inmatriculare-300x300.jpgadminSocial
Șoferii moldoveni trăiesc dezamăgire după dezamăgire. Înjurăturile pe care registru.md le vindea pentru a fi puse pe numerele de înmatriculare ale mașinilor s-au epuizat toate. Potrivit oficialilor de la registru.md înjurăturile au fost primele cumpărate de șoferi. Culmea, au fost înregistrate nu doar cuvintele urâte în rusă și română,...

Comentează