Poliția din Moldova cere ajutorul cetățenilor pentru a prinde un deținut extrem de periculos. Pușcăriașul a evadat de la Cricova, iar polițiștii susțin că dacă nu-l prind repede, va produce multe nenorociri Moldovei.

“Cetățeanul Vlad P. a fost condamnat la pușcărie pe viață după ce cu ajutorul unor alți criminali în lege a furat un miliard. Din păcate, dacă nu va fi prins în timp util, ar putea fura alte miliarde. Vă implorăm să ne ajutați să-l găbjim pe acest hoț în lege deosebit de furăcios”, a declarat ministrul Afaceriștilor Interni, Leonea Iaibu.

Din fericire, mai mulți moldoveni au pornit să-l prindă pe deținut. Din păcate, mai mulți transnistreni împreună cu 30 de mii de sirieni l-au ascuns pe deținut în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/img_3106.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/img_3106-300x300.jpgadminSocial
Poliția din Moldova cere ajutorul cetățenilor pentru a prinde un deținut extrem de periculos. Pușcăriașul a evadat de la Cricova, iar polițiștii susțin că dacă nu-l prind repede, va produce multe nenorociri Moldovei. 'Cetățeanul Vlad P. a fost condamnat la pușcărie pe viață după ce cu ajutorul unor alți criminali...

Comentează