După scandalul legat de studiile premierului Chiril G-Aburici ies la iveală detalii picante și din CV-ul ministrului Educației, Maia Sandu. Jurnaliștii au descoperit recent că, de fapt, în perioada în care ministrul educației menționează în CV-ul său că a muncit la Banca Mondială, aceasta a activat ca femeie de serviciu în această instituție financiară. “Era responsabilă de curațarea camerelor de supraveghere. Le lustruia zi și noapte. Făcuse o adevărată patimă pentru camerele de supraveghere” , subliniază Jim Yong Kim, președintele Băncii Mondiale.

Contactată de moldovești.info, Maia Sandu a declarat: “ca 90% dintre moldovencile care muncesc peste hotare, am început și eu ca femeie de serviciu. În timp ce lustruiam camerele de supraveghere ascultam ce discută ei, bancherii. A fost ca o perioadă de studii de specializare. Am venit acasă și m-am făcut ministru. Simplu!”

Speriat că Maia Sandu ar putea crea un precedent, iar moldovencile din Italia ar putea ținti și postul de premier, Chiril G-Aburici a aprobat o ordonanță de urgență prin care badantele și femeile de serviciu cu stagii de pregătire și experință de muncă peste hotare să nu fie admise la concursuri pentru posturi de conducere în Republica Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Banca-Mondiala-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Banca-Mondiala-150x150.jpgadminPolitic
După scandalul legat de studiile premierului Chiril G-Aburici ies la iveală detalii picante și din CV-ul ministrului Educației, Maia Sandu. Jurnaliștii au descoperit recent că, de fapt, în perioada în care ministrul educației menționează în CV-ul său că a muncit la Banca Mondială, aceasta a activat ca femeie de serviciu în...

Comentează