Îți mulțumesc că ne-ai sprijinit sau că ai donat!!! Noi vom încerca să facem și în continuare pamflete libere! Mai jos aflați cine suntem!

Moldovești.info este primul site de satiră din Moldova. România are Times New Roman, Kamikaze, Cațavencii. Franța are Charlie Hebdo. SUA are The Onion. Moldova are Moldovești. Atenție! Celor care sunt la cură de slăbire le recomandăm să nu ne citească. Râsul îngrașă, iar noi promitem că vă veți umfla la burtă de fiecare dată când ne veți citi moldoveștile.

Cine suntem? Suntem câțiva moldoveni care credem că ironia, flagelarea viciilor moldovenilor, dar și satira sănătoasă pot face minuni în societate. De aceea ne-am dezlănțuit pe acest site.

Acest site este un pamflet. Acest lucru trebuie înțeles din capul locului. Moldoveștile sunt articole de tip pamflet, satiră și trebuie tratate ca atare. Pentru cei grei de cap – textele noastre sunt complet false. Nu le considerați știri! Pentru cei care se simt atinși de articolele noastre le spunem următoarele. Păcală avea o regulă interesantă: cine se supăra i se tăia nasul. Vreți să nu aveți pe unde să vă suflați mucii?

Comentează