iPhone Pticika copy

Surpriză mare pentru oficialii Apple. Deși au anunțat că cel mai nou telefon al lor, iPhone 6S va intra în vânzare din 25 septembrie, aceștia au descoperit că aparatul se vinde de vreo câteva săptămâni în Chișinău, capitala Republicii Moldova. Mai exact, telefonul se vinde în celebra piață Ptichka, iar cei care îl comercializează se jură pe Mercedesurile lor că este original.

”Nu ne-am fi supărat pe ce se întâmplă la Ptichka din Moldova, dar, din păcate, piața moldovenească de telefoane este importantă pentru noi. Deși sunt extrem de săraci, moldovenii își vând câte un rinichi și tot ne cumpără sute de mii de telefoane. Așa că este concurență neloială ceea ce face Ptichka. Cerem imperativ autoritățile să intervină și să interzică vânzarea iPhoanelor 6S de la Ptichkă”, a declarat Tim Cook, într-un comunicat de presă.

Vasile Tupoiu, directorul general de la Ptichka susține însă că piața pe care o administrează are un contract exclusiv cu fabrica din China care produce telefoanele iPhone 6S pentru Apple: ”îi recomand domnului Tim să-și țină oleacă gura. Să zică bodaproste că îi dăm voie să-și vândă telefoanele în Moldova. Că dacă mă enervez, îl scot de aici și vindem doar noi aiFeoane!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/iPhone-Pticika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/iPhone-Pticika-copy-300x300.jpgadminSocial
Surpriză mare pentru oficialii Apple. Deși au anunțat că cel mai nou telefon al lor, iPhone 6S va intra în vânzare din 25 septembrie, aceștia au descoperit că aparatul se vinde de vreo câteva săptămâni în Chișinău, capitala Republicii Moldova. Mai exact, telefonul se vinde în celebra piață Ptichka,...

Comentează