Mihai Ghimpu urineaza gard copy

Mihai Ghimpu nu a scăpat de probleme. În fiecare noapte președintele PL se baricadează în casă de frica unor piromani care alerga prin jurul gardului și îi dau foc. Și nu este totul, după piromani vin și pisomanii care urinează pe gardul său. Deși nu are permis de port-armă, Mihai Ghimpu este nevoit să doarmă noapte de noapte cu pușca sub pernă.

”Vă dați seama că mi-e frică. De aceea sunt nevoit să încalc legea și, în loc să dorm, bucurându-mă că am cele mai frumoase colege de partid, stau cu pampersul pe mine. Nu mi-e frică atât de mult de piromani, mi-e frică de pisomani, adică de cei care vine să se pișe pe gardul meu. Sper să nu-i apuce și cufureala”, a declarat liderul PL tremurând de frică.

Chiar dacă nu are permis de port-armă, poliția susține că Mihai Ghimpu are dreptul să se apere de pisomani și piromani. Oamenii legii au un cerc de suspecți pe care îi bănuiesc că l-au băgat în sperieți pe șeful PL: Sergiu Voloc, Oleg Brega, Domnica Cemortan, Vladimir Voronin și Vladimir Putin.

Deși nu are permis de port-armă, Mihai Ghimpu doarme cu pușca: ”în afară de piroman, vin și pisomanii care îmi urinează gardul”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-urineaza-gard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-urineaza-gard-copy-300x300.jpgadminPoliticMihai Ghimpu,Oleg Brega,piroman,pușcă,Sergiu Voloc
Mihai Ghimpu nu a scăpat de probleme. În fiecare noapte președintele PL se baricadează în casă de frica unor piromani care alerga prin jurul gardului și îi dau foc. Și nu este totul, după piromani vin și pisomanii care urinează pe gardul său. Deși nu are permis de port-armă, Mihai Ghimpu este nevoit...

Comentează