Antihomosexual înflocat, Igor Dodon demonstrează că e doar vorba din el. Prezikul Moldovei este antigay doar pentru poporul care se uită la televizor. Altfel, Dodon trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu alt gomoseak al Moldovei, Vlad Plahotniuc. Obișnuit să stea în genunchi în fața marilor bărbați, Igor Dodon a declarat pe ascunsă că va veni la marșul Fără Frică.

“Mie îmi place relația pe care o am cu Plaha. Avem deja filmate ore întregi de sex Tape. Câteodată merg și la Putin, amantul meu de la Moscova, care îmi mai dă bani să mă întrețin, că e tare scumpă viața la Sadova. La marșul Fără Frică o să merg și cu celălalt gamaseaka, Liuda Ghimpu. Liuda este un transvestit celebru. Și-a schimbat numele ca să fie mai sexy”, a declarat Igor Dodon cunoscut de toată lumea ca Gandon.

Cei trei, Liuda, Gandon și Plaha vor sta pe un car alegoric, iar moldovenii sunt invitați sa arunce în ei cu ouă clocite.

Gandon anunță că își va aduce la marș și prietenii săi, pe cei 30 de mii de migranți sirieni. 

Parlamentarii nu vor fi acceptați la Marș. Aceștia sunt pidaraji, iar homosexualii sunt oameni normali, nu huiniuci care fură de la cetățeni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Plahotniuc-Mihai-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Plahotniuc-Mihai-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminSocial
Antihomosexual înflocat, Igor Dodon demonstrează că e doar vorba din el. Prezikul Moldovei este antigay doar pentru poporul care se uită la televizor. Altfel, Dodon trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu alt gomoseak al Moldovei, Vlad Plahotniuc. Obișnuit să stea în genunchi în fața marilor bărbați, Igor Dodon...

Comentează