Problemele mari pentru cel mai gras miliardar moldovean. Ilan Shor le-a explicat jurnaliștilor că Jasmin i-a refuzat avansurile sexuale timp de aproape o lună pentru că a stat în arest la domiciliu. Mai mult, Jasmin l-a obligat să facă sex neprotejat cu bărbați, ca să simtă cu adevărat că a făcut închisoare.

”Din păcate după ce m-au eliberat din arestul la domiciliu, Jasmin refuză să împartă cu mine patul conjugal. Înțeleg, până acum am acceptat tot felul de relații neprotejate cu burtoși, că așa e la răcorică, dar acum de ce mă refuză? Că sunt liber și am dreptul prin contractul prenupțial la o partidă de amor pe lună”, a declarat în lacrimi Shor, numit de homosexuali porcuShor.

Jasmin a declarat la Pusti Govoreat că nu-l refuză pe soțul său, dar din punct de vedere tehnic o relație sexuală este imposibilă cu acesta. ”Am încercat, vă jur. Dar după ce am înotat prin grăsime o jumătate de oră ca să-i găsesc pipilica am renunțat. Este un efort mult prea mare pentru o partidă de 10 secunde. Nici nu știu cum se descurcau burtoșii care veneau pe la el în închisoare, cât a fost în arest la domiciliu. Oricum, să știți, eu am o viață sexuală activă, spre deosebire de porcuShor”, a declarat Jasmin la televiziunea rusă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Shor-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Shor-inchisoare-copy-150x150.jpgadminMonden
Problemele mari pentru cel mai gras miliardar moldovean. Ilan Shor le-a explicat jurnaliștilor că Jasmin i-a refuzat avansurile sexuale timp de aproape o lună pentru că a stat în arest la domiciliu. Mai mult, Jasmin l-a obligat să facă sex neprotejat cu bărbați, ca să simtă cu adevărat că...

Comentează