Știința din Republica Moldova a ajuns la cote greu de atins. Este abisala și plină de realizări. Ultima descoperire în domeniul teleportării bate tot ce au descoperit până acum chinejii. Astfel, dacă oamenii de știință chineji au teleportat un futon în spațiu, oamenii de știință moldoveni au reușit să teleporteze țigări peste vama din Albița.

”Din punct de vedere științific, acest lucru nu era posibil. Dar cu ajutorul ultimelor sărituri ale științei moldovenești orice este posibil. Chiar domnul Plahotniuc ne-a încurajat să depășim descoperirile chinejilor. Așa că într-o noapte am stat și am făcut teleportarea. Am reușit, pentru că vameșii susțin că nu știu cum au trecut țigările în partea cealaltă. Acum vrem să teleportăm un camion de țigări. Suntem sigur că vom putea”, a declarat savantul șef al Academiei de Țigări și Contrabanda Științifică, Leonea Iaibu.

Oamenii de știință moldoveni sunt extrem de ambițioși. Aceștia promit că nu se opresc la teleportarea țigărilor. În curând vor teleporta zece sticle de vin. Dacă le va ieși și această teleportare, camioane întregi de vinuri vor fi teleportate peste vama de la Albița, dar și peste alte vămi dintre România și țara noastră.

Savanții chineji sunt extrem de invidioși și nu înțeleg cum este posibil să se teleporteze atâta amar de producție, în condițiile în care ei abia de reușesc să teleporteze niște futoni mici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Teleportare-tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Teleportare-tigari-copy-300x300.jpgadminSocial
Știința din Republica Moldova a ajuns la cote greu de atins. Este abisala și plină de realizări. Ultima descoperire în domeniul teleportării bate tot ce au descoperit până acum chinejii. Astfel, dacă oamenii de știință chineji au teleportat un futon în spațiu, oamenii de știință moldoveni au reușit să...

Comentează