Un studiu realizat de cercetătorii britanici a avut scopul de a identifica proprietățile curative ale politicienilor moldoveni. Potrivit britanicilor, discursurile politicienilor noștri pot trata probleme grave de digestie precum constipația – stare patologică caracterizată prin dificultatea sau imposibilitatea de eliminare a materialelor fecale.

Pentru a efectua acest studiu, cercetătorii au avut nevoie de 100 de voluntari moldoveni, care au fost supuși unor cercetări minuțioase în timp ce ascultau discursurile politicienilor. 90 dintre voluntari au declarat că în momentul în care ascultau discursurile le apăreau următoarele gânduri: „Și ni-i a c*ca, când îl mai aud și pe aista”, iar 85 din acei 90 chiar au simțit nevoia acută de a merge la WC.

În topul politicienilor ai căror discursuri sunt cele mai curative, se află Vlad Plahotniuc, Vlad Filat, Marian Lupu, Vladimir Voronin, Nicolae Timofti, Mihai Ghimpu, Igor Dodon și mulți alții. Potrivit revistei de specialitate Discovery, există și un efect negativ, din cauza discursurilor politicienilor moldoveni, țara noastră este cea mai urât mirositoare din Europa.

(autor: Andrei)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Politicieni-caca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Politicieni-caca-150x150.jpgadminSocial
Un studiu realizat de cercetătorii britanici a avut scopul de a identifica proprietățile curative ale politicienilor moldoveni. Potrivit britanicilor, discursurile politicienilor noștri pot trata probleme grave de digestie precum constipația - stare patologică caracterizată prin dificultatea sau imposibilitatea de eliminare a materialelor fecale. Pentru a efectua acest studiu, cercetătorii au...

Comentează