Oamenii de știință au descoperit că Zina există. Chiar dacă candidata din partea socialiștilor la postul de primar al capitalei nu apare la nicio dezbatere televizată, nu face declarații în presă și nu se știe dacă a stat de vorbă vreodată cu electoratul, academicienii moldoveni spun că au dovezi că aceasta ar fi reală.

“Am descoperit în cronicile lui Dimitrie Cantemir că familia Greceanîi a fost adusă de moscali în Moldova. Neamul Greceanîi erau pușcași marini. În Letpoizdeț scrie că Zina era mică, avea doar 5 ani. Chiar dacă a trecut multă vreme de atunci, Zina s-a păstrat bine, și-a făcut operații plastice. Nu poate vorbi pentru că pielea de pe față îi este tare întinsă. De ce credeți că nu dă interviuri?!”, se întreabă retoric Vasile Antroprocesologu, cercetător-șef.

Fiind în etate, Zinaida Greceanîi este atent supravegheată de nepotul său Igor Dodon: ”ultima dată când am lăsat-o să deschidă gura, a speriat tot electoratul, după ce i-a amenințat pe oameni că îi împușcă pe toți. Nu vrem să mai riscăm. Nu o mai lăsăm sa vorbească. Trebuie să recunosc, deși e bătrână, face ordine și stă mereu cu o mătură în mână.”

Longevitatea politicienilor, a oligarhilor și a contrabandiștilor moldoveni este pusă de experți pe seama unui climat deosebit de favorabil pentru ei, caracteristic doar Moldovei, unde oamenii sunt extrem de toleranți și proști, iar procurorii foarte corupți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zinaida-Greceanii-Mumie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zinaida-Greceanii-Mumie-copy-150x150.jpgadminPolitic
Oamenii de știință au descoperit că Zina există. Chiar dacă candidata din partea socialiștilor la postul de primar al capitalei nu apare la nicio dezbatere televizată, nu face declarații în presă și nu se știe dacă a stat de vorbă vreodată cu electoratul, academicienii moldoveni spun că au dovezi...

Comentează