Savanții moldoveni de la Academia Științifico-Fantastică a Moldovei au cercetat cu multă atenție fotografiile publicate de președintele nostru. Din fericire, oamenii de știință moldoveni au găsit în sfârșit un răspuns la întrebarea care îi chinuie pe moldoveni: iese sau nu ceva din crăpătura halatului lui Dodon. După ce au folosit multe echipamente moderne: lupă, microscop, paint și fotojop, savanții au venit cu o decizie tranșantă.

”Noi nu am dormit vreo 69 de nopți ca să răspundem la această dilemă a moldovenilor: iese sau nu dodoloața președintelui Dodon din halat? Ei bine, da. Iese. Ceea ce apare din crăpătura halatului este chiar dodoloața. Ce să fie altceva? Noi am exclus toate variantele și am descoperit acest lucru important pentru știința maldavnească. De azi înainte moldovenii vor dormi mai liniștiți știind că acolo este o dodoloață”, a declarat Leonea Ibanâi, doctor năuc la Academia Științifico-Fantastică a Moldovei.

Președinția a trimis însă un comunicat de presă prin care neagă orice dodoloață zărită de savanții moldoveni prin crăpătura halatului. Potrivit purtătorului de grohăituri al președinției, Dodon nu poate să aibă nimic acolo. Președinția a adus ca argument emisiunea Nataliei Morari în care jurnalista spune: ”Dodon nu are coaie!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Raiografie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Raiografie-copy-300x300.jpgadminMonden
Savanții moldoveni de la Academia Științifico-Fantastică a Moldovei au cercetat cu multă atenție fotografiile publicate de președintele nostru. Din fericire, oamenii de știință moldoveni au găsit în sfârșit un răspuns la întrebarea care îi chinuie pe moldoveni: iese sau nu ceva din crăpătura halatului lui Dodon. După ce au...

Comentează