Salam fara carne copy

Savanții din Republica Moldova nu își primesc salariul degeaba. Aceștia și-au propus o cercetare extrem de ambițioasă și au reușit să uimească lumea științifică mondială. Mai exact, oamenii noștri de știință au vrut să demonstreze că în salamul din Piața Centrală încă mai există carne. După ani de cercetări și sute de tone de cârnaț mâncat, unui om de știință i-a rămas un zgârci între dinți.

”Am scos cu multă atenție zgârciul dintre dinți cu tot cu dinte. Am înlăturat dintele meu. Am pus zgârciul la microscop și, mare minune, am observat la microscop o particulă moleculară de carne. Datele trebuiesc confirmate și în laboratorul veterinar, este adevărat, dar noi suntem siguri în proporție de 95 la sută că aceasta este carne”, a declarat cercetătorul principal de stat în cârnațologie, Ioan Poalălungă.

Există însă cercetători care contestă rezultatele Academiei de Științe. Potrivit savantului Ion Sulă, în Moldova nu a mai fost importată carne din 1989. Așa că este puțin probabil ca acel zgârci să aibă urme de carne. ”Dacă se va dovedi totuși că e carne sunt sigur sută la sută că este de fapt carne de șobolan. În fabricile de cârnațuri din Moldova este singurul animal folosit la prepararea salamului”, a declarat Ion Sulă, cercetător în cadrul Ministerului Agriculturii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Salam-fara-carne-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Salam-fara-carne-copy-300x300.jpgadminSocial
Savanții din Republica Moldova nu își primesc salariul degeaba. Aceștia și-au propus o cercetare extrem de ambițioasă și au reușit să uimească lumea științifică mondială. Mai exact, oamenii noștri de știință au vrut să demonstreze că în salamul din Piața Centrală încă mai există carne. După ani de cercetări...

Comentează